DM Champ Docs

LinkedIn-verzendlimieten en opwarming

Wanneer een LinkedIn-account is gekoppeld, beantwoordt je AI-agent de LinkedIn-gesprekken naast je andere kanalen. Elk gekoppeld LinkedIn-account heeft zijn eigen dagelijkse limiet voor berichten en connectieverzoeken; accounts delen deze niet.

Waar vind je de limieten

  1. Klik in de linkerzijbalk onderaan op Instellingen.
  2. Klik in de linkerzijbalk van de instellingen onder Kanalen op Kanalen.
  3. Zoek de kaart LinkedIn-verzendlimieten. Hier zie je per rij een gekoppeld LinkedIn-account, met wat er vandaag is verzonden.
  4. Klik op Limieten aanpassen bij het account dat je wilt wijzigen. Het venster Dagelijkse LinkedIn-limieten wordt geopend.

In dat venster kun je het volgende instellen:

  • Berichten per dag en Connectieverzoeken per dag: hoeveel dit account per dag mag verzenden.
  • Leeslimieten: hoeveel profielen dit account per dag mag openen en hoeveel zoekopdrachten het mag uitvoeren. Laat een vak leeg om de standaardinstelling te gebruiken.
  • Opwarming: zie hieronder.

Klik op Limieten opslaan om je wijzigingen toe te passen.

Als een account zijn limiet bereikt, gaat er niets verloren: berichten worden in de wachtrij geplaatst en automatisch verzonden na middernacht in de tijdzone van het LinkedIn-account zelf. Antwoorden die je zelf typt, tellen mee voor hetzelfde dagelijkse berichtenbudget als dat van de AI.

Opwarming

Een nieuw gekoppeld LinkedIn-account begint laag en krijgt elke dag een beetje meer ruimte totdat de door jou ingestelde limiet is bereikt. Dit is de veiligste manier om het volume op te bouwen, omdat LinkedIn accounts beperkt die plotseling veel meer verzenden dan voorheen. Terwijl een account opwarmt, tonen de rij en het venster Dagelijkse LinkedIn-limieten op welke opwarmdag het account zich bevindt. Een limiet die je instelt boven wat de opwarming vandaag toestaat, wordt van kracht zodra de opwarming dat niveau bereikt.

Je kunt de opwarming uitschakelen. Zet in het venster Dagelijkse LinkedIn-limieten de schakelaar Opwarming uit. Omdat dit de opbouw direct opheft, verschijnt er een waarschuwing en moet je Ik begrijp het risico en wil de opbouw voor dit account opheffen aanvinken voordat je kunt opslaan. Doe dit alleen voor een account dat elders al op dit volume verzond. Het opnieuw inschakelen van de opwarming vereist geen bevestiging.

Tip: Opwarming wordt per LinkedIn-account ingesteld, dus als je het voor één account uitschakelt, blijven je andere accounts gewoon opwarmen zoals voorheen.