
# LinkedIn-sendebegrænsninger og opvarmning

Når en LinkedIn-konto er forbundet, besvarer din AI-agent dens LinkedIn-samtaler ved siden af dine andre kanaler. Hver forbundet LinkedIn-konto har sin egen daglige kvote for beskeder og forbindelsesanmodninger; konti deler ikke kvote.

## Hvor du finder begrænsningerne

1. Klik på **Indstillinger** nær bunden i venstre sidepanel.
2. I venstre side af Indstillinger, under **Kanaler**, skal du klikke på **Kanaler**.
3. Find kortet **LinkedIn-sendebegrænsninger**. Det viser én række pr. forbundet LinkedIn-konto med, hvad der er sendt i dag.
4. Klik på **Juster grænser** på den konto, du vil ændre. Vinduet **Daglige LinkedIn-grænser** åbnes.

I det vindue kan du indstille:

- **Beskeder pr. dag** og **Forbindelsesanmodninger pr. dag**: hvor meget denne konto må sende hver dag.
- **Læsegrænser**: hvor mange profiler denne konto må åbne, og hvor mange søgninger den må foretage hver dag. Lad feltet være tomt for at bruge standardindstillingen.
- **Opvarmning**: se nedenfor.

Klik på **Gem grænser** for at anvende dine ændringer.

Hvis en konto når sin grænse, går intet tabt: beskeder sættes i kø og sendes automatisk efter midnat i LinkedIn-kontoens egen tidszone. Svar, du selv skriver, tæller med i det samme daglige beskedbudget som AI'ens.

## Opvarmning

En nyligt forbundet LinkedIn-konto starter lavt og får lidt mere plads hver dag, indtil den når den grænse, du har sat. Dette er den sikreste måde at opbygge volumen på, da LinkedIn begrænser konti, der pludselig sender meget mere end før. Mens en konto varmer op, viser dens række og vinduet **Daglige LinkedIn-grænser**, hvilken opvarmningsdag den er på, og en grænse, du sætter over, hvad opvarmningen tillader i dag, træder i kraft, når opvarmningen når dertil.

**Du kan slå opvarmning fra.** I vinduet **Daglige LinkedIn-grænser** skal du slå **Opvarmning**-kontakten fra. Da dette fjerner optrapningen med det samme, vises en advarsel, og du skal markere **Jeg forstår risikoen og ønsker at fjerne optrapningen for denne konto**, før du kan gemme. Gør kun dette for en konto, der allerede har sendt i dette volumen et andet sted. At slå opvarmning til igen kræver ingen bekræftelse.

::: tip
**Tip:** Opvarmning indstilles pr. LinkedIn-konto, så hvis du slår det fra for én konto, fortsætter dine andre konti med at varme op som før.
:::

